Massageterapi


Berøringer er helende

Der ligger noget selvforkælelse i at modtage massage. Der ligger samtidig et dybere behov for berøring. Som mennesker er vi dybt afhængige af fysisk berøring, for at vi kan overleve. Massagen bliver i denne kontekst til ren healing. Mange mennesker er ikke bevidste om dette, når de bestiller tid til massage hos en massør. De tænker måske kun på selvforkælelse og føler sig lidt egoistiske. Derfor kan det være befriende for klienter at vide, at det faktisk er et grundlæggende menneskeligt behov, der via massagen bliver dækket – samtidig med at det også er selvforkælelse.


Massage mod stress

Chakra forløb

Stress release forløbKrop psyke sammenhænge

Vi har nok altid vidst at der er en sammenhæng mellem krop, psyke og sjæl. Der er bare en tendens til at vi – i vores moderne og fortravlede og stressede hverdag – glemmer denne sammenhæng.
På arbejde lever vi måske meget i hovedet og har travlt med komplekse opgaver, hvor der skal bruges meget tankevirksomhed. Vi sidder og arbejder foran skærmen dagen lang.
Vi glemmer at vi har en krop.

En sådan livsstil kan skabe større afstand mellem krop, psyke og sjæl. Det kan resultere i stress. Med Nordlys massage forsøger jeg at mindske denne afstand. Jeg hjælper dig med at genetablere forbindelsen mellem hoved og krop.
Jeg hjælper dig med at få et mere holistisk billede af dig selv.


Ayurvedisk Chakra Balancering

Psykoterapi

Morten Lund


Nærvær er noget af det vigtigste i en massage session

Jeg er meget bevidst om at nærvær er noget af det vigtigste jeg som massør kan give til mine klienter. Jeg bestræber mig på at lægge bevidsthed ind i hver eneste bevægelse, i hver eneste strøg, i hver eneste berøring.Sanserne vækkes – med massage

Når nærværet er tilstede, når tempoet er trukket helt ned, og når jeg begynder at berøre kroppen, så begynder at sanserne at vækkes.
I de fleste tilfælde er massagen en oliemassage. Jeg bruger Nordlys massage olie, som er en blandingsolie. Bladningsforholdet af olien er  baseret på 40 års erfaring. I visse massage former stimuleres sanserne yderligere med duft- og smagsoplevelser.