Massageterapi

Berøringer er helende – Healing massage.

Der ligger noget selv forkælelse i at modtage massage. Der ligger samtidig et dybere behov for berøring. Som mennesker er vi dybt afhængige af fysisk berøring, for at vi kan overleve. Massagen bliver i denne kontekst til ren healing. Mange mennesker er ikke bevidste om dette, når de bestiller tid til massage hos en massør. De tænker måske kun på selv forkælelse og føler sig lidt egoistiske. Derfor kan det være befriende for klienter at vide, at det faktisk er et grundlæggende menneskeligt behov, der via massagen bliver dækket – samtidig med at det også er selv forkælelse.

null

Massage mod stress

null

Chakra forløb

null

Stress Release forløb

Krop psyke sammenhænge

Vi har nok altid vidst at der er en sammenhæng mellem krop, psyke og sjæl. Der er bare en tendens til at vi – i vores moderne og fortravlede og stressede hverdag – glemmer denne sammenhæng.
På arbejde lever vi måske meget i hovedet og har travlt med komplekse opgaver, hvor der skal bruges meget tankevirksomhed. Vi sidder og arbejder foran skærmen dagen lang.
Vi glemmer at vi har en krop.

En sådan livsstil kan skabe større afstand mellem krop, psyke og sjæl. Det kan resultere i stress. Med Nordlys massage forsøger jeg at mindske denne afstand. Jeg hjælper dig med at genetablere forbindelsen mellem hoved og krop.
Jeg hjælper dig med at få et mere holistisk billede af dig selv.
Nordlys massage kan i høj grad kaldes en holistisk massage.

Massage hos Morten Lund

Massagen er ikke bare wellness massage til gavn for din umiddelbare velvære. Massage kan også forebygge og modvirke stress, sænke blodtrykket, lindre smerter, stimulere blodcirkulationen, afhjælpe infiltrationer og spændingshovedpine, afhjælpe skader, fjerne væskeansamlinger, nedbryde affaldsstoffer, smidiggøre muskler og led og virke reducerende på angst og depression. Fortæl mig om dine behov, så masserer jeg dig efter disse.

Vi starter og slutter med en kort samtale

Netop for at afdække netop dit behov, så starter vi altid med en kort samtale.
Jeg skal bl.a. spores ind på hvilken retning du gerne vil have massagen tager. Er det i retning af wellness og afspændings massage eller er det over i retning af terapeutisk massage?
Efter massagen serverer jeg rigeligt med vand. Vi får en kort snak om hvordan massagen har været og om hvordan du har det.

På den måde sikre jeg mig, at du føler dig velkommen inden sessionen, og at du samtidig føler dig samlet igen efter sessionen.

null

Ayurvedisk Chakra Balancering

null

Samtale- og berøringsterapi

null

Essentiel massage

VIDSTE DU, AT …
… massageterapi har en signifikant positiv effekt på folk med depression. Det konkluderede et meta-studie i 2010, hvor forskerne gennemgik en lang række relevante studier på området.

Kilde: The Journal of Clinical Psychiatry
Se endvidere denne artikel fra samvirke

Nærvær er noget af det vigtigste i en massage session

Jeg er meget bevidst om at nærvær er noget af det vigtigste jeg som massør kan give til mine klienter. Jeg bestræber mig på at lægge bevidsthed ind i hver eneste bevægelse, i hver eneste strøg, i hver eneste berøring.

Sanserne vækkes – med massage

Når nærværet er tilstede, når tempoet er trukket helt ned, og når jeg begynder at berøre kroppen, så begynder at sanserne at vækkes.
I de fleste tilfælde er massagen en oliemassage. Jeg bruger Nordlys massage olie, som er en blandingsolie. Bladningsforholdet af olien er  baseret på 40 års erfaring. I visse massage former stimuleres sanserne yderligere med duft- og smagsoplevelser.