Ayurvedisk Chakra Balancering


Balance

Hvis du op en eller anden måde føler dig ude af balance, du ved måske ikke helt hvad det drejer sig om og du orker ikke at snakke så meget om det, så kan en balancering af chakraerne være lige det du har brug for. Det er en gammel indisk traditionel ayurvedisk massageteknik, der er anerkendt og velafprøvet for dens afbalancerende virkning.

Du kan læse her hvad denne healende massage består af:


Indledende samtale

Vi starter med en kort samtale. Her fortæller jeg lidt om den Ayurvediske Chakra Balancering. Jeg spørger lidt ind til dig for at høre, om der er specielle hensyn jeg skal tage.
Ayurvedisk Chakra Balancering

Så er det tid til selve massagen.
Efter en indledende Nordlys åbning fortsættes med lange  fjerlette healende glidestrøg på ryggen.
Herefter går jeg videre med chakra massage på ryggen.
Hvert chakra bliver masseret med et antal cirkulærer glidestrøg. Hvert chakra har et tal, og dette tal indgår som det antal repetitioner der bruges for det enkelte chakra.
Jeg starter ved rodchakraet. Og på ryggen er det korsbenet, der er den mest direkte kontakt til rodchakraet. Herefter fortsættes til hara  – midt i lænden, solar plexus – ud for 10. brysthvirvel, samt hjerte – mellem skuldrebladene og hals chakraet- på midten af nakken. Til afslutning på ryggen gentages de lange  fjerlette healende glidestrøg.


De 7 chakraer aktiveres

Så fortsættes på forsiden, hvor der igen indledes med lange  fjerlette healende glidestrøg.  Også på forsiden bliver hvert chakra masseret med et antal cirkulærer glidestrøg. På forsiden bliver alle 7 chakraer aktiveret. Rod – lige over kønsbenet, hara, lige under navlen, solar plexus – mellem brystbenet og navlen, hjerte – midt på brystbenet, hals – på brystbenets hoved, pande og krone – på toppen af hovedet.
Til afslutning af forsiden gentages de lange glidestrøg.
Jeg lukker af til sidst med en Nordlys lukning.