Wellness Massage

Nordlys Wellness Massage løsner op

Wellness massage er en rigtig god måde at få løsnet op for dine spændinger, så du bliver mere  smidig i musklerne, i bindevævet og i hele kroppen.

En Nordlys Wellness Massage udfordrer den gamle overbevisning i visse massage-kredse om at “det skal gøre ondt for at det er godt”.
En wellness massage viser at kroppen, ved at massagen gør godt, får overskud og kræfter, så kroppen selv kan være med til at overvinde eventuelle fysiske eller psykiske småskavanker.
Krop og psyke hænger uløseligt sammen.
Følelser og svære hændelser du ikke får bearbejdet sætter sig i kroppen. Kroppen er det eneste sted du kan parkere følelser. Hvor skulle det ellers sætte sig?
Når du samtidig bruger energi på at holde følelserne “nede”, så skaber det spændinger i kroppen.
Spændinger skaber smerter og begrænsninger i dine bevægelser.

Wellness er helkropsmassage

Wellness massage er som udgangspunkt helkropsmassage, designet til at skabe afspænding, afstresning og psykisk velvære og sundhed. Der fokuseres både på nydelse og generel behandling, der forfrisker din livsenergi.

Se mere om Nordlys her

Ordet wellness omfatter både fysisk, psykisk og spirituel velvære.

Flere former for Wellness massage

Jeg har nogle forskellige tilgange til en wellness massage:

Klassisk Massage

Klassisk Massage – Nordlys Wellness er en helkropsmassage, hvor målet er en fysisk og psykisk ligevægtstilstand, således at uhensigtsmæssige spændinger kan blive udlignet og forløst.

Afspændingsmassage

Afspændingsmassage – Nordlys Wellness er en helkropsmassage, der adskiller sig ved den klassiske ved at have forholdsvis lange strøg.

Ayurvedisk Massage

Ayurvedisk Massage – Nordlys Wellness er også en helkropsmassage med helt lange strøg med mange gentagelse og med relativt meget olie. Chakraerne bliver aktiveret og balanceret.
Chakraerne er som porte mellem krop og psyke.