Testimonials – psykoterapi

Lani om samtaleterapi, 2015:

Du formår at skabe en aura af ro og nærvær, hvilket har betydet, at jeg i disse trygge rammer har haft modet til at mærke mine følelser og sætte ord på dem.
Dit nærvær har givet mig følelsen af anerkendelse og at jeg var ok.
Du har en rigtig god evne til at lytte aktivt og derved har du været i stand til at stille spørgsmål helt ind til sagens kerne.
Du fremstår som en rolig og tillidsvækkende person med et behageligt stemmeleje.
Din terapiform er en god og afvekslende blanding af samtale og øvelser, dog har det været en udfordring at skulle iscenesætte sig selv.
De fysiske rammer er tiltalende og behagelige.Rummet har tilpas størrelse. Det virker indbydende med stearinlys. Så stilordene er;

Ro
Nærvær
Tryghedsskabende
Rolig personlighed
Tillidsvækkende
Aktiv lyttende
Alsidig terapiform
Tiltagende fysiske rammer.

“S” om samtaleterapi, 2015:

Det har været interessant for mig og hver gang, jeg er gået hjem har der været vigtige emner som har arbejdet videre med erkendelse og forløsning. Her sidst har det været dødsangsten, ikke noget jeg ellers lige havde adgang til selv – så jeg er super taknemmelig for din hjælp.

Martin om samtaleterapi, 2015:

Det jeg finder mest fascinerende ved samarbejdet med Morten, er de værktøjer jeg får med mig til konstant at udvide udviklingsorienteringen i mit arbejds- såvel som privatliv.

En altid anderkendende og rummelig oplevelse.

Lis om samtaleterapi, 2014:

Som klient hos Morten har jeg oplevet, at Morten på sin sikre, rolige, stille, venlige og kyndige facon guidede mig rundt i tidligere situationer, på måder så jeg kunne forholde mig til oplevelserne såvel i hovedet som i kroppen. Og blev klar over, at det er et indsatspunkt for mig fremover at flytte ind i kroppen, ind i rollerne. Jeg kan varmt anbefale Morten som terapeut, det eneste du risikerer er at møde noget mere af dig selv……

 

 kontakt info

Find Terapeut
Morten Lund – på Camino