Parterapi infoaften. M og M fortæller om unikt koncept

Er I interesseret i parterapi infoaften?

 

Vi – Maggi og Morten (M og M) – brænder for at hjælpe jer med de udfordringer, I har i jeres parforhold, og derfor inviterer vi jer til denne infoaften.
Denne aften vil vi fortælle lidt om os selv, vi vil fortælle noget om det koncept vi har udviklet og bruger, og vi vil involvere jer – som par – med nogle som små øvelser, der kan give aha-oplevelser og have wow-effekt.

Vi er begge psykoterapeuter fra den 4 årige psykoterapeutuddannelse på ID Academy, Hattenæs, Silkeborg.
Vi samarbejder omkring parterapi, hvor Maggi har kvinden og Morten har manden i en eller flere indledende sessioner. Herefter mødes vi alle 4. Sessionerne er meget varierede, vi kan eksempelvis vælge at splitte op midt i sessionen, sådan at mændene snakker i et rum, og kvinderne snakker i et rum, for derefter at mødes igen alle 4 og fremlægge for hinanden. Dette giver en rigtig god dynamik.

Fra et par har vi fået denne tilbagemelding:

“Jeg vil gerne sige nogle rosende ord ,om et forløb i terapi hos M og M. Jeg startede hos Maggie i august, havde haft nogle problemer med min nærmeste familie, men i bund og grund handlede det om “krise” i ægteskabet. Derfor blev min mand senere koblet på hos Morten. Vi har nu været i terapi sammen hos M og M og har fået mange nyttige redskaber, som vi bruger i hverdagen – bla har vi båret på rygsække med hver vores sten, og vi har lært at tale “girafsprog”. Vores forløb er ikke slut, men vi holder en pause .Kan kun anbefale M og M, uanset hvad der nager ❤❤”

Parterapi infoaften er gratis, tilmelding er dog påkrævet:
Maggi: 40426411
Morten: 40478721

Vi glæder os til at se jer i Hostruphus, Hostrupsgade 41, 8600 Silkeborg den 4. april kl. 19-20

Kærlig hilsen
M og M

Mere info på www.idet.dk/psykoterapi/parterapi/