Parforholdsproblemer? To ID psykoterapeuter hjælper jer på rette vej

Parforholdsproblemer?

parforholdsproblemer
Maggi Schlesch-Lund og Morten Lund

Jeg samarbejder med Maggie, som også er ID Psykoterapeut, om et unikt koncept omkring parforholdsproblemer.

Se mere om konceptet her.

Herunder skriver Maggie et par linjer om sig selv:

Mit navn er Maggie. Jeg er ID Psykoterapeut. Jeg bor i Silkeborg/Virklund, sammen med min kæreste, tæt på naturen, hvor jeg nyder dejlige gåture og min store passion ridning på min islandske hest.

Jeg har en datter på 24 år og en bonus søn på 20 år.

Jeg tilbyder terapi til bla.: Personlig udvikling, angst, livs kriser, skilsmisse, parterapi (sammen med Morten Lund), traumer, livstruende sygdomme som f.eks. cancer.

Jeg har selv haft oplevelser i livet i form af skilsmisse, psykiske lidelser i min nære familie, brystcancer på egen krop, teenage problematikker

Jeg kan give dig redskaber til at finde ind til kernen.  Jeg tilbyder fortrolige samtaler i et trygt rum af varme og nærvær. Sammen taler vi om de ting der er vigtige for dig, lige der hvor du er i dit liv. Vi kan tale om gamle/nye vaner, erfaringer, aktuelle problematikker og uhensigtsmæssige mønstre, du gerne vil bryde.

Sammen med Morten samarbejder jeg omkring parforholdsproblemer, da vi sammen har fundet frem til metoder at arbejde med som kan give dig/jer mulige redskaber til igen at finde melodien i jeres parforhold.

Det er ‘hårdt’ arbejde at opretholde et godt parforhold, og der skal arbejdes med det hele tiden. Vi udvikler os hver især gennem livet, og mange gange ser vi at denne udvikling tit gør, at parforholdet ikke ‘overlever’…. Men, det er ikke altid ‘løsningen’ at gå fra hinanden, der er eneste mulighed.

Morten og jeg vil gerne hjælpe jer til at give Parforholdet, en CHANCE…. Måske kan den faktisk ‘overleve’ den krise i måtte være i?

Jeg glæder mig til at møde dig/jer

Kærligst Maggie

 

Her finder du kontakt info