Nordlys Massageterapeut – afsluttende opgave – massage til reduceret pris

massage til reduceret pris
Forsiden på min opgave

Jeg er ved at lægge sidste hånd på min afsluttende skriftlige opgave til Nordlys Massageterapeut.
Opgaveskrivningen er en oplagt mulighed for at kigge tilbage på alle de ting jeg har lært på de sidste 1½ år.

Jeg synes, at jeg er kommet rigtig langt og dybt. Jeg har lært utrolig meget på denne uddannelse. Både hvad angår det praktiske håndværk, det fysiologiske kendskab til kroppen, men også på det personlige plan.

Som psykoterapeut er det naturligt at sammenhængene mellem krop, psyke og sjæl er det, der har min helt store interesse, derfor har jeg på Nordlys valgt speciale i chakraerne.
Chakraerne er forbindelsesporte mellem krop og psyke. Det er derfor oplagt at kombinere de kompetencer jeg har – dels som psykoterapeut – og dels som massageterapeut med speciale i chakraerne. Det giver med andre ord rigtig god mening at koble samtaleterapi og massageterapi i arbejdet med chakraerne. Jeg kalder det chakra terapi.
Meditation har, som en fuldstændig integreret del af uddannelsen, været med til at skabe nærvær samt balance og ro i sindet. Disse elementer er yderst vigtige for mig både personligt, men også for mig som Nordlys massageterapeut.
Og forhåbentlig smitter roen og balancen af på mine klienter. Nærværet overfor den enkelte klient kan i sig selv være helende.

Kendskabet til kroppens anatomi og fysiologi er udfordrende for mig. Der er godt nok mange muskler med mange underlige navne. Uddannelsen er imidlertid tilrettelagt således, at du kommer igennem muskelområderne flere gange. Og det er dejligt at opleve genkendelsens glæde, når vi har lært om eksempelvis supraspinatus, psoas og tibialis anterior.

Jeg har stadig lidt tid til at lære navnene på musklerne. Jeg skal til den praktiske eksamenen i slutningen af maj. Og indtil da er jeg stadig massageterapeut studerende med massage til reduceret pris.
Så hvis du har lyst til at prøve en Nordlys massage til reduceret pris hos mig, så skal du snart bestille tid.
Se mere om Nordlys massage her