Testimonials – Nordlys massage

Nordlys massage anbefalinger
Morten Lund igang med Nordlys Massage

Hvad skriver andre?

Herunder kan du se Nordlys massage anbefalinger af andre:

Lone Engel om Nordlys Essentiel Massage:

Oplevelsen af Nordlys Essentiel massage hos Morten var en ganske særlig oplevelse – en opløsning af tid og sted og ikke mindst frigørelse fra hverdagens tankemylder og travlhed. Jeg følte mig tryg og i omsorgsfulde hænder – tak for det! Jeg glæder mig til næste gang.

Lis Nielsen om kombineret samtale- og massageterapi:

Efter 5 behandlinger hos Morten med kombi af samtaleterapi og Nordlysmassage kan jeg nu indimellem registrere en energi i kroppen fra top til tå, som om alle blokeringer er nedlagt. Jeg mærker det som kølige og/eller vibrerende fyldige strømninger, når noget er vigtigt, chokerende, glædeligt. Kroppen gør mig opmærksomhed, så jeg ikke kan undgå at lytte indad. Som om en indre bevidst organisme har taget bolig i mig – jeg skal nok forstå det som MIG på essentielt plan -at jeg er blevet MIG som energetisk eksistens bevidst..Det har jeg i årevis søgt at få greb om via samtaleterapi, forskellige meditationer, fagligt stof, men først hos Morten har jeg mærket noget, jeg leger med at tænke sådan om. Morten udstråler en intensitet, som gør oplevelsen healende. Jeg tænker, at for mig kunne det ene ikke stå uden det andet. Så jeg anbefaler massage af både sind og krop.

Jeanel Thanning om Nordlys Massage:

Nordlys Massage hos Morten Lund er en behagelig oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.
Massageformen er blid og omsorgsfuld, men på samme tid dybdegående og kan løsne/lindre spændinger og traumer.
Både krop og sjæl behandles, og balance i kroppen genopstår.

Jane  Michaelis om Nordlys Ayurvedisk Chakra massage:

I midten af januar var jeg hos Morten og få en Ayurvedisk massage. Her knap 14 dage efter sidder roen fortsat i min krop.
Morten er en helt igennem fantastisk massør, og hvordan han formår, ikke blot at berøre min fysiske krop, men også at berøre mig psykisk, er helt igennem fantastisk. Tak Morten. Glæder mig til næste gang

Anne Poulsen om Nordlys Ayurvedisk Chakra massage:

Tak for ny, dejlig energi og en livgivende, forandrende massage!
Det var trygt og rart at blive mødt med så meget nærvær og ro, og fantastisk at opleve, at min krop havde tillid til, at den kunne slippe tankerne og “kontroltårnet”, og bare synke ned i en dyb afslapning. Det var også tydeligt for mig, at der undervejs i massagen blev frigivet gamle spændinger og blokeringer – men – i modsætning til meget andet jeg har prøvet, var det på en behagelig, ordløs og naturlig måde.
Jeg følte mig fuldstændig lettet og fri efterfølgende, og gik faktisk hjem og fik sat gang i nogle projekter, jeg har haft lyst til længe, men ikke har haft modet til at kaste mig ud i. SKØNT at opleve, at der kan komme så meget afklaring, handlekraft og “klarhed”, uden at man behøver at snakke det mindste.
Mine absolut varmeste anbefalinger. ❤️

 

Nils Rosted om Nordlys Rebirth Journey massage:

Jeg er så heldig, at have været i Mortens meget kyndige hænder. Første gang jeg prøvede denne massageform. Efterfølgende havde jeg det fantastisk. Følte mig lettet og befriet på et meget dybt plan. Jeg kan kun anbefale det, hvis du virkeligt er til dyb selvforkælelse og forløsning. De varmeste og bedste anbefalinger herfra. Tak Morten!

Martin Christensen om Nordlys Ayurvedisk Chakra Balancerings massage:

“Det var himmelsk”

Lone G. om Nordlys Ayurvedisk Chakra Blancerings massage:

Mine varmeste anbefalinger til Morten, som jeg i december modtog en Ayurvedisk massage med chakrabalancering af. Det var en fantastisk oplevelse. Massagen blev udført med blide glidestrøg og bragte mig i en afslappet tilstand, hvor det var muligt for mig at være i kontakt med både min krop og mine følelser på en måde som er helt anderledes end ved en almindelig massage. Det var en meget dyb oplevelse, som jeg er taknemmelig for at have oplevet,
Morten er et varmt, roligt og sympatisk menneske samt behandler. Han tog godt imod mig og fik hurtigt gennem en kort samtale skabt en tryg ramme for behandlingen. Efter behandlingen tog Morten sig igen gennem samtale sig tid til, at sikre at jeg var ok, og fik sat ord på min oplevelse så jeg var klar til at forlade behandlingen. Jeg kommer helt sikkert igen 🙂

Malene om Nordlys Massage:

Jeg vil gerne anbefale Morten Lund. Massagen gav den ro og afspænding jeg havde brug for, samt en dybere kontakt til min krop. Den næste tid er allerede booket.

Jette om Nordlys Massage:

Super professionel og han formår virkelig at se det “hele” menneske og spot problemområderne. Kan kun anbefales

Alice om Nordlys Massage:

Jeg har gået i et behandlingsforløb hos Morten over nogle måneder, hvor jeg dels har fået Nordlys Essentiel Massage og dels Samtaleterapi. Fra første færd har jeg følt mig godt modtaget af Morten, og helt tryg. Morten har formået at skabe et frirum fyldt med varme, tryghed og fortrolighed. Hver enkelt terapisession har åbnet for noget nyt hos mig, og givet mig mange gode ting at arbejde videre med. Blidt er jeg blevet skubbet ud af min komfortzone, men i mit eget tempo. Det har givet mig fornyet energi og glæde ved mig selv. Jeg giver hermed Morten og ID’et min varmeste anbefaling.

Bel La om Nordlys Terapeutisk Massage:

Jeg vil helt klart anbefale Morten.
Han er professionel, opmærksom og tydelig. Massagen gav mig en dyb ro og svarede 100% til mine forventninger.

Tina om Nordlys Massage:

Min første oplevelse med Nordlys massage har efterladt mig med en dybere kontakt til min krop og en hel dyb ro i både krop og sind. Morten formår at skabe et fantastisk dejligt rum, hvor tillid, nænsomhed og faglighed gør det rart at være. Massagen er blid og nænsom og samtidig dybdegående og helende. Jeg har allerede booket næste tid. Tak Morten.