Nordlys Rebirth Journey

Hvad med en Nordlys Rebirth Journey massage?

Nordlys rebirth

Hvad er Nordlys Rebirth Journey?

Ud over den umiddelbare følelse af velvære og harmoni kan denne massageform give dig en gavnlig effekt ved visse psykiske ubalancer.
Massagen er også til dig, der enten er igang eller gerne vil i gang med personlig udvikling.

Udforskning af de 4 nederste Chakra

Vi vil udforske de 4 nederste chakra: Rod, hara, solar plexus og hjerte. Disse 4 chakre påvirker vores helbred, vores sansebevidsthed, vitalitet og psykiske balance.

Jeg er  Nordlys Massageterapeut og  kombinerer kropsarbejde med mit virke som coach og psykoterapeut. Her ser jeg  chakraerne som meget vigtige forbindelsesporte mellem psyken og kroppen.

 

Book tid

 

Se mere om mig her.

Nordlys Rebirth Journey er som udgangspunkt er formløs og intuitiv massage, og har alligevel som navnet antyder en vej.
Udgangspunktet er hjertechakraet og så bevæger vi os nedad til solar plexus, hara og rod chakraerne.

Hjerte Chakra

Hjertet er udgangspunktet for massagen. og det er med masser af nærvær og hjerteenergi at massagen tager sin begyndelse.
Huden er porten ind til hjertet, og derfor vil massagen være med lette omsorgsfulde strøg med nærvær og indføling. En sarong kan være med til at stimulere kontakten til huden.

Solar Plexus Chakra

Man siger at personligheden bor i Solar plexus. Det er her reaktive følelser som frygt mærkes. Solar plexus er center for omsætning/flow/forandring. Vigtige organer for denne omsætning ligger lige omkring solar plexus, og derfor masseres organer med forsigtige, blide og dybe berøringer.

Hara Chakra

Hara er karakteriseret ved livskraft, kropslighed og lyst. Her er det muskulaturen der er i fokus under massagen. For at forstærke sansningen omkring hara kan smagssansen stimuleres med eksempelvis rosiner eller melon.

Rod Chakra

Rod chakraet rummer det der var – dengang  det hele startede. Som helt nyfødt havde du kun de mest basale behov – som eksempelvis behovet for tryghed. Ved at aktivere rod chakraet kan du få kontakt til disse behov, og du kan med denne massageterapi få udlignet eventuelle ubalancer.
Ved aktivering af  rodchakraet har massagen fokus på knoglesystemet, hvor jeg kan stimulere knogler såsom skinnebenene med lette bankebevægelser.

Rebirth – genfødsel

Så er du klar til at blive genfødt – symboliseret ved at massagen bevæger sig opad gennem chakraerne igen. Fra rod – via hara og solar plexus tilbage til hjertet.

Du er velkommen til at booke tid online til Nordlys Rebirth Journey.

Har du yderligere sprørgsmål, så kontakt mig gerne.