Nordlys Massage Silkeborg

Massage Silkeborg – jeg byder dig velkommen centralt på gågaden.

massage Silkeborg
Massage Silkeborg hos Morten Lund

Massage Silkeborg hos Morten Lund er godt for rigtig mange ting

Massagen er ikke bare wellness massage til gavn for din umiddelbare velvære. Massage kan også forebygge og modvirke stress, sænke blodtrykket, lindre smerter, stimulere blodcirkulationen, afhjælpe infiltrationer og spændingshovedpine, afhjælpe skader, fjerne væskeansamlinger, nedbryde affaldsstoffer, smidiggøre muskler og led og virke reducerende på angst og depression. Fortæl mig om dine behov, så masserer jeg dig efter disse.

Book tid

Vi starter og slutter med en kort samtale

massage Silkeborg

Netop for at afdække netop dit behov, så starter vi altid med en kort samtale.
Jeg skal bl.a. spores ind på hvilken retning du gerne vil have massagen tager. Er det i retning af fysiurgisk massage / sports massage eller er det over i retning af terapeutisk massage?
Efter massagen serverer jeg rigeligt med vand. Vi får en kort snak om hvordan massagen har været og om hvordan du har det.

Krop psyke sammenhænge

Vi har nok altid vidst at der er en sammenhæng mellem krop, psyke og sjæl. Der er bare en tendens til at vi – i vores moderne og fortravlede og stressede hverdag – glemmer denne sammenhæng.
På arbejde lever vi måske meget i hovedet og har travlt med komplekse opgaver, hvor der skal bruges meget tankevirksomhed. Vi sidder og arbejder foran skærmen dagen lang.
Vi glemmer at vi har en krop.

En sådan livsstil kan skabe større afstand mellem krop, psyke og sjæl. Det kan resultere i stress. Med Nordlys massage Silkeborg forsøger jeg at mindske denne afstand. Jeg hjælper dig med at genetablere forbindelsen mellem hoved og krop.
Jeg hjælper dig med at få et mere holistisk billede af dig dig selv.
Nordlys massage kan i høj grad kaldes en holistisk massage.

VIDSTE DU, AT …
… massageterapi har en signifikant positiv effekt på folk med depression. Det konkluderede et meta-studie i 2010, hvor forskerne gennemgik en lang række relevante studier på området.

Kilde: The Journal of Clinical Psychiatry
Se endvidere denne artikel fra samvirke

Nærvær er noget af det vigtigste i en massage session

Jeg er meget bevidst om at nærvær er noget af det vigtigste jeg som massør kan give til mine klienter. Jeg bestræber mig på at lægge bevidsthed ind i hver eneste bevægelse, i hver eneste strøg, i hver eneste berøring.

Tempoet kommer ned – med massage Silkeborg

Er nærværet etableret, så vil tempoet helt automatisk følge efter. Jo mere nærvær,  jo langsommere bliver tempoet.
I vores stressede hverdag kan det være svært selv af få tempoet ud af dagligdagen. Derfor ser jeg det som en vigtig ydelse jeg som massageterapeut kan give mine klienter: Jeg kan hjælpe dig med oplevelser, hvor tempoet er trukket helt ned.

Sanserne vækkes – med massage Silkeborg

Når nærværet er tilstede, når tempoet er trukket helt ned, og når jeg begynder at berøre kroppen, så begynder at sanserne at vækkes.
I de fleste tilfælde er massagen en oliemassage. Jeg bruger Nordlys massage olie, som er en blandingsolie. Bladningsforholdet af olien er  baseret på 40 års erfaring. I visse massage former stimuleres sanserne yderligere med duft- og smagsoplevelser.

Afslappende og forkælelse – med velvære massage Silkeborg

Massage er afslappende for krop og sind, som beriger din livskvalitet. Dine ømme muskler afspændes langsomt og cirkulationen forbedres, mens du afstresses mentalt. Kort sagt du forkæler din krop med denne velværemassage.

Dybdegående massage

Nordlys massage er en blid massage form, men det er samtidig en meget dybdegående massageform. Opvarmning i den infrarøde sauna hjælper til med at dine muskler bliver varme og bløde.
Samtidig er massagen blid – dvs. at jeg “synker” langsomt med i musklen i det tempo din krop giver mig lov. Når man på den måde er i “dialog” med kroppen, så er der grobund for en dybdegående massage.

Roen indfinder sig – med massage Silkeborg

Relativt hurtigt efter at massagen er gået i gang, vil du kunne mærke at roen begynder at indfinde sig. Tankerne glider stille og roligt i baggrunden, og tankernes betydning aftager i takt med at roen og tomheden tager over.

Speciale i krop psyke sammenhænge

Da jeg både er psykoterapeut og massageterapeut har jeg specialiseret mig inden for krop psyke sammenhænge.
Jeg betragter ofte den behandling jeg giver på briksen som kropsterapi.

massage silkeborg

Se mere om mig – Morten Lund – her

Berøringer er helende – Healing massage.

Der ligger noget selv forkælelse i at modtage massage. Der ligger samtidig et dybere behov for berøring. Som mennesker er vi dybt afhængige af fysisk berøring, for at vi kan overleve. Massagen bliver i denne kontekst til ren healing. Mange mennesker er ikke bevidste om dette, når de bestiller tid til massage hos en massør. De tænker måske kun på selv forkælelse og føler sig lidt egoistiske. Derfor kan det være befriende for klienter at vide, at det faktisk er et grundlæggende menneskeligt behov, der via massagen bliver dækket – samtidig med at det også er selv forkælelse.

Jane’s massage anmeldelse:

Morten er en helt igennem fantastisk massør, og hvordan han formår, ikke blot at berøre min fysiske krop, men også at berøre mig psykisk, er helt igennem fantastisk. Tak Morten. Glæder mig til næste gang

Du kan evt. se her hvad andre har sagt – andre massage anmeldelser –  testimonials – om Morten Lund og Nordlys massage Silkeborg.

 Massageklinik med infrarød sauna

massage silkeborg

Jeg har en infrarød sauna i min praksis, som klienter til massageterapi benytter sig af inden massagen for at opvarme muskler, bindvæv, led og knogler.

Infrarød sauna har i sig selv en meget positiv indvirkning overfor en lang række sygdomme og lidelser.

Nogle af de forskellige massage former jeg kan tilbyde

Jeg har et forløb hvor jeg kombinerer samtaleterapi og massageterapi – jeg kalder det et chakra forløb, fordi netop chakraerne er forbindelsesporte mellem krop og psyke.

Jeg tilbyder også Nordlys Essentiel Massage Silkeborg, som er en terapeutisk massage form der er inspireret fra Tibet. Kroppen husker vores historie. Alle vores oplevelser helt tilbage fra vores fostertilstand er lagret i hver eneste celle i vores krop. Når kroppens muskler og energi-blokeringer forløses i massagen, kan det åbne til dybere psykologiske lag i kroppen. Kroppen kender alle svarene, og kroppen altid taler sandt.

Jeg vil også fremhæve Nordlys Ayurvedisk Chakra Balancering. Den ayurvediske massage har sin oprindelse fra Indien. Det er massage form, hvor man anvender relativt meget massage olie.  Massagen består af lange glidestrøg fra hånd til fod. Chakraerne aktiveres, og sindet falder til ro og afbalancerer energisystemet.

Bindevævsmassage indgår tit som en integreret del af massagen.
Bindevævmassage er i nyere tid kommet i fokus fordi man har indset at bindevæv har nogle meget vigtige funktioner i vores krop.

Tema massage

Alle massageformerne er som udgangspunkt en helkropsmassage. Har du en bestemt problematik eller af en eller anden grund har brug for at få arbejdet med en bestemt kropsdel, så sætter vi selvfølgelig fokus på dette.
Det kan eksempelvis være:

 • Rygmassage
 • Nakkemassage og skuldremassage
 • Ansigtsmassage
 • Hovedbundsmassage

Konkrete fysiske problematikker

Som fysiurgisk massør og sportsmassør kan desuden hjælpe dig med konkrete fysiologiske symptomer og problematikker. Massageformen er her mere i retning af fysiurgisk massage, fysio massage eller sportsmassage, hvor jeg gennemarbejder musklerne fra deres udspring til deres hæfte. Behandlingen øger blod-gennemstrømningen og løser op for ophobede affaldsstoffer.

Hvad er fysiurgisk massage / fysio massage / sportsmassage godt for?
Symptomerne og problematikkerne  kan være:

 • Hold / ondt i nakken / nakkesmerter
 • Hold / ondt i ryggen / rygsmerter
 • Hold i lænden
 • Ondt i lænden / lændesmerter
 • Skuldersmerter
 • Myoser
 • Smerter ved iskias nerven
 • Problemer med psoasmusklen
 •  Spændingshovedpine
 • Tennisalbue
 • Golfalbue
 • Frossen skulder
 • Musearm
 • Ømme muskler
 • Generelle muskelsmerter

Har du yderligere spørgsmål omkring Massage Silkeborg er du altid velkommen til at kontakte mig.

Du er velkommen til at booke en tid online her.

Book tid

Massage Silkeborg tilbud og priser

Du kan finde massage tilbud og priser på mine Nordlys massage Silkeborg sessioner her

Gave til hende?

Har du brug for et gavekort til massage, så se her.

Hvad er forskellen på Thai massage og Nordlys massage?

Jeg får ofte dette spørgsmål, da mange måske har stiftet bekendskab til Thai massage, og der er måske knapt så mange, der kender Nordlys massage.
Nordlys massage kan overordnet set godt sammenlignes med en Olie Thai massage, da Nordlys massage er en bild massageform. Både Olie Thai massage og Nordlys massage er som udgangspunkt en helkropsmassage.
Nordlys massage har også inspiration fra Østen – specielt fraTibet og Indien.