Nordlys Essentiel massage med camino energi

 

Juletilbud: 3 x Nordlys Massage 1100,-

 

Camino energi

At vandre på caminoen giver energi.
Selvom jeg har tilbagelagt 600 km i kupperet terræn; selvom jeg dagligt har tilbragt 6-7 timer på stier ved den spanske nordkyst og selvom jeg har sovet i en ny seng hver nat i de sidste 30 dage i sovesale på herberger, så giver det masser af energi at vandre på caminoen.
Og nu er jeg klar til at dele ud af camino energien med camino rabat.

Taknemmelighed

Under mine vandringer har jeg mediteret på taknemmelighed.
Taknemmelighed over livet, taknemmelighed over min familie og taknemmelighed over at kunne hjælpe andre mennesker.
Denne taknemmelighed vil jer gerne dele med dig.

Nordlys Essentiel Massage

Derfor vil jeg tilbyde dig to selvstændige sessioner med Nordlys Essentiel Massage til en reduceret pris. Jeg vil samtidig gøre mit yderste for, at du kan mærke camino energien.

Nordlys Essentiel Massage er alle berøringsmassager med åbning af chakraer og energibalancering. Som udgangspunkt er Essentiel Massage  helkropsmassager, hvor der afhængig af det valgte tema fokuseres på relevante chakraer.  Inspirationen kommer fra Tibet, og Tsa Lung handler overordnet set om udrensning af karma. Se mere her.

Læs mere om mig her.

Se her hvad andre skriver om Nordlys Essentiel Massage.

Du kan booke tid online her. Skriv blot i kommentar feltet at det er med “camino-rabat”