Meditation – opgiv kampen

Meditation Silkeborg

En fantasktisk håndbog af Pema Chödrön for dig der ønsker meditation som en del af dagligdagen.

“Opgiv kampen” hedder et af de mange små letlæste afsnit. Det er i bund og grund et spørgsmål om at acceptere alt. Gang på gang tager jeg mig selv i at evaluere min meditation. Var den god denne morgen, eller var der for mange tanker. Og det er netop denne opdeling i godt og dårligt, der forhindre os i at være fuldt ud tilstede i nuet. Typisk tanke, der er med til at forhindre mig i at være fuldt ud tilstede: “Hvis jeg nu bare kunne lade være med at tænke så meget på mit arbejde, så ville min meditation være god”. Jeg øver mig i at acceptere tankerne, og jeg arbejder med at lære at “alt hvad jeg har brug for er indeholdt i dette nu”. Jeg skal ikke af med noget, jeg skal ikke et andet sted hen, jeg skal ikke ha’ fjernet noget for at kunne være tilsted med fuld bevidstheden. Vi er alle født med evnen til at være tilstede med fuld bevidsthed. Det er blot vores ego – og vores egos utrættelige behov for opmærksomhed, der skygger – og demed forhindre os i at være fuldt ud tilstede i nuet. Og hvis vores ego bliver mødt med accept og anderkendelse, så falder egoet til ro og bevidsthedens energi kan komme i spil.

Jeg kan varmt anbefale bogen 🙂

Session med meditation Silkeborg:
Jeg er uddannet coach og er psykoterapeut studerende på ID Academy og som en del af en samtale tilbyder jeg en kort guidet meditation.