Massageterapi – Nordlys Rebirth Journey

Har du brug for massageterapi?

massageterapi chakra

Hvad med en Rebirth Journey massage?
Ud over den umiddelbare følelse af velvære og harmoni kan denne massageform give dig en gavnlig effekt ved visse psykiske ubalancer.
Massagen er også til dig, der enten er igang eller gerne vil i gang med personlig udvikling.

Vi vil udforske de 4 nederste chakra: Rod, hara, solar plexus og hjerte. Disse 4 chakre påvirker vores helbred, vores sansebevidsthed, vitalitet og psykiske balance.

Jeg er under uddannelse som Nordlys Massageterapeut og vil gerne kombinere kropsarbejde med mit virke som coach og psykoterapeut. Her ser jeg  chakraerne som meget vigtige forbindelsesporte mellem psyken og kroppen.

Se mere om mig her.

massageterapi

Massagen, der som udgangspunkt er formløs og intuitiv, har alligevel som navnet antyder en vej.
Udgangspunktet er hjertechakraet og så bevæger vi os nedad til solar plexus, hara og rod chakraerne.

Hjertet er udgangspunktet for massagen. og det er med masser af nærvær og hjerteenergi at massagen tager sin begyndelse.
Huden er porten ind til hjertet, og derfor vil massagen være med lette omsorgsfulde strøg med nærvær og indføling. En sarong kan være med til at stimulere kontakten til huden.

Man siger at personligheden bor i Solar plexus. Det er her reaktive følelser som frygt mærkes. Solar plexus er center for omsætning/flow/forandring. Vigtige organer for denne omsætning ligger lige omkring solar plexus, og derfor masseres organer med forsigtige, blide og dybe berøringer.

Hara er karakteriseret ved livskraft, kropslighed og lyst. Her er det muskulaturen der er i fokus under massagen. For at forstærke sansningen omkring hara kan smagssansen stimuleres med eksempelvis rosiner eller melon.

Rod chakraet rummer det der var – dengang  det hele startede. Som helt nyfødt havde du kun de mest basale behov – som eksempelvis behovet for tryghed. Ved at aktivere rod chakraet kan du få kontakt til disse behov, og du kan med denne massageterapi få udlignet eventuelle ubalancer.
Ved aktivering af  rodchakraet har massagen fokus på knoglesystemet, hvor jeg kan stimulere knogler såsom skinnebenene med lette bankebevægelser.

Så er du klar til at blive genfødt – symboliseret ved at massagen bevæger sig opad gennem chakraerne igen. Fra rod – via hara og solar plexus tilbage til hjertet.

Er det noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte mig for evt. spørgsmål.