Luftforandring – Morten Lund flytter til Østergade, Silkeborg

 

Tid til luftforandring

Jeg har nu haft praksis i mit eget hjem i 6 år.
Jeg har været priviligeret ved langsomt at kunne finde mine ben som behandler i mit private hjem. Der har været den plads jeg har haft brug for. Og der har været plads til, at jeg har kunne brede mig i takt med, at mit virke som behandler har udvidet sig fra coaching og samtaleterapi til nu også at omfatte massageterapi.
Der er dog også visse udfordringer ved at have praksis og privat samlet under et tag.
Samtidig er der nogle helt åbenlyse fordele ved at have adskilt arbejds- og privatliv.
Det er nu tid til at tage det næste skridt.

Min praksis flytter til Østergade.

Derfor flytter jeg i begyndelsen af september min praksis 700 m nærmere midtbyen til et dejligt stort og lyst lokale på 1. sal i Østergade 7A i Silkeborg.
Det kan næsten ikke blive mere centralt. Om kort tid vil den del af Østergade, hvor jeg har lokale blive omdannet til gågade/stillegade.
Samtidig er der mange p-pladser i området. Busterminalen på Godthåbsvej ligge 50 meter derfra.
Min praksis vender ud til gården, hvor der er stille i betragtning af at man befinder sig i midten af Silkeborg. Udsigten fra vinduerne indeholder både træer og et kig til Silkeborg Langsø .

Kombination af samtaleterapi og massageterapi

Mit helt store fokusområde er sammenhængene mellem krop og psyke.
Derfor har jeg været på udkig efter et lokale, der kan rumme det hele.
Og nu har jeg fundet det helt rigtige sted.
Der er 22 kvadratmeter og dermed plads til både samtaleterapi og massageterapi.
Samtaleterapien får plads ved vinduerne, og hvis du kommer udelukkende til samtaleterapi, så vil du opleve et hyggeligt samtalerum med plads til fordybelse og terapeutiske øvelser på gulvet.

Ligesåvel som det selvfølgeligt stadigt bliver muligt kun at få massageterapi. Massagebriksen vil blive placeret bag et forhæng, som  skaber det rolige og uforstyrrede rum, der er så befordrende for den terapeutiske massage.

Den helt store fordel ved at have det hele i et rum er jo under de kombinerede behandlinger, hvor energien og temaerne fra samtalerne forbliver i rummet, når behandlingen fortsætter på briksen. Det giver en større sammenhæng og dermed forhåbentlig også en bedre behandling.

Glæder mig til at byde dig velkommen på Østergade 7A, 1.th., 8600 Silkeborg.
🙂

Se mere om mig her

Find priser på behandlingerne her