Krop, psyke og sjæl – Terapi med Camino indsigt

Integration af krop, psyke og sjæl på Caminoen.

Netop hjemvendt fra min anden Camino vil jeg gerne dele dette.

krop, psyke

Caminoen siges at være opdelt i 3 faser.
Den første fase betegnes som den fysiske fase, hvor kroppen er øm, musklerne er ømme, vablerne gør ondt for hvert et skridt.
Denne fase varer omkring en go uges tid.

krop, psyke

Den næste fase er karakteriseret ved at kroppen begynder og vænne sig til den lange vandring, vablerne er ved at være helet og musklerne er kommet i form.
Istedet bliver psyken nu udfordret. De lange endeløse grusveje, de mange timer, hvor der ikke foregår stort andet end at fødderne flytter sig. Den ene fod foran den anden i en monoton rytme.
Sindet vil gerne føle sig nyttig, så derfor oplever du måske i denne fase en masse tanker, der står i kø. Tanker der hele tiden bringer dig væk fra det du er i gang med lige i øjeblikket: Nemlig at gå på Caminoen.
Mod slutningen af denne fase vil du typisk have flyttet din bevidsthed – din opmærksomhed – væk fra sindet, og du vil opleve en ubeskrivelig ro.

krop, psyke

I den sidste fase er du for alvor kommet i flow. Du går du med ro i sindet og en go fornemmelse i kroppen. Din bevidsthed begynder måske at få en fornemmelse af noget der er større end dig. Du føler dig dybt forbundet til de mennesker du møder på din vej på og forbundet til noget der er større.

Integration af krop, psyke og sjæl i min praksis

I min praksis som coach og terapeut er jeg inspireret af denne Camino opdeling, og jeg er samtidig overbevidst om at alle dele er lige vigtige for “det hele menneske”.
Som massageterapeut studerende har jeg – med kroppen som udgangspunkt – lært metoder og behandlinger, hvor krop, psyke og sjæl bringes i balance.
Som coach og psykoterapeut har jeg en integral tilgang, hvor samtaler med dig  – kan omhandle både krop, psyke og spiritualitet.

 

Du er velkommen – se mere om mig her

Buen Camino 🙂