Jubii. Jeg er nu certificeret Nordlys Massageterapeut

JUBII. Jeg er nu færdig uddannet og certificeret Nordlys Massageterapeut.
De sidste 1½ år har været en fantastisk rejse ind i kroppen, læring om de forskellige muskler, viden om sammenhænge mellem bevægelser og muskler, oplæring i en lang række teknikker til at undersøge årsagssammenhænge, simple, men effektive massagegreb, -strøg og -tryk, praktisk oplæring i kropsscanning og meget meget mere.
Det har samtidig været en rejse ind i sjælen, for krop, psyke og sjæl er uløselig forbundne. Her har meditation og læring om chakra været de primære indgangsdøre.
Mit speciale som Nordlys Massagetrapeut er Nordlys Essentiel Massage. I Essentiel Massage er der fokus på den personlig udvikling hos klineten. Her er chakraerne vigtige omdrejningspunkter, og netop chakraerne er porte der forbinder krop og psyke.

Jeg vil gerne fejre min nye status som Certificeret Nordlys Massageterapeut ved at tilbyde et miniforløb med Nordlys Essentiel Massage.

Juletilbud: 3 x Nordlys Massage 1100,-

 

Da jeg nu er både Psykoterapeut og Massageterapeut, er det oplagt for mig at tilbyde en kombination af massageterapi og samtaleterapi. Og jeg ser det som en af mine styrker, at kunne tilbyde mine klienter et forløb, hvor der veksles mellem samtale og arbejde på briksen.

Jeg glæder mig til at se netop dig i et kombineret chakra forløb, der forener samtaleterapi med massageterapi. Du kan se mere her

Jeg håber vi ses 🙂