Har du et fysisk symptom, du gerne vil have undersøgt?

Ondt i kroppen?

 

Ondt i kroppen

Har du konstant hovedpine? Har du ondt i maven hver morgen? Har du evigt og altid en underlig snurren i dine arme? Eller har du et andet symptom du gerne vil ha kigget på? Måske har du allerede været ved egen læge og fået lindring, men har en fornemmelse af at det kun er symptombehandling. Du har evt. en mistanke om, at der er noget i dit liv, eller den måde du lever dit liv på, der kunne være medvirkende til dit symptom.
Lad os kigge på det. Vi kunne for eksempel starte med at indtegne dine symptomer på en figur.  Herefter kunne  vi gå i dybden med at undersøge det symptom, der driller og generer dig mest i hverdagen. Teorien bag denne undersøgelse går på, at alle signaler fra din krop har et positivt budskab. Dette kan måske virke lidt fjernt og svært at tro på, hvis du går rundt med konstante smerter.
Men lige såvel som følelser er dine følgesvende og budbringere i livet, så kan symptomer i kroppen også betragtes som en slags budbringer, der vil give dig et råd omkring, hvordan du forbedrer din livssituation.
Ofte viser det sig at den egentlige årsag til symptom med ondt i kroppen skal findes i uhensigtsmæssige vaner og mønstre, der ligge langt tilbage i tiden, og at du i denne periode ikke have andre valg.
Derfor kan det være forløsende og befriende at få indsigt og bevidsthed omkring disse forhold. Og dét at komme helt ind til kernen og årsagen til dit symptom kan frigive energi. Den energi og den indsigt du derved får, kan hjælpe dig med dels at fortage et nyt valg i forhold til dine vaner og mønstre, og dels at slippe af med dit symptom.

Det er ikke fedt at have konstant ondt i kroppen, så kontakt migMorten Lund – gerne for en samtale.