Endnu en camino venter – med nærvær, ro og energi.

At vandre giver ro, nærvær og balance

nærvær

Om en uge er jeg på vej på camino, hvor jeg igen vil vandre på de støvede veje i Nordspanien til Santiago de Compostella.
Det er 3. år i træk, at jeg vælger at bruge 3-4 uger på at vandre. Kierkegaard siger:

Tab for alt ikke lysten til at gå.
Jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til
og går fra enhver sygdom.
Jeg har gået mig mine bedste tanker til,
og jeg kender ingen tanke så tung,
at man jo ikke kan gå fra den.

Jeg kan fuldt ud tilslutte mig disse vise ord. Kierkegaard indikerer, at det at gå giver velvære for krop og sind.
At gå på caminoen har – udover velvære for krop og sind –  for mig osse været en spirituel rejse. Jeg har oplevet en ro, et nærvær og en balance, der føles både helende og udviklende. Jeg har oplevet en samhørighed og en forbundethed med de mennesker jeg har mødt, med den enestående natur, med de støvede veje og med det hele.

Årets camino bliver en kombi

I år flyver min kone, Camilla og jeg til det sydvestlige hjørne af Frankrig sammen. Vi siger så farvel til hinanden. Camilla går den franske camino med start i Saint Jean Pied de Port. Jeg går den nordlige rute med start i Irun. Vi vandrer således hver for sig i 14 dage, hvorefter vi mødes – enten på den franske eller på den nordlige camino – for at vandre sammen de sidste 14 dage.
Vi har valgt denne kombi model for netop både at kunne opleve det at gå alene og være fri som en fugl, selv kunne vælge hvornår det er tid til pause, hvornår det er tid til at stoppe, helt selv kunne vælge herberg osv. Og derefter også have fælles oplevelser, vi kan dele lige her og nu, når vi går sammen.

Jeg videregiver ro, nærvær og balance til mine klienter

Jeg er overbevidst om, at jeg – ligesom de sidste to år – vil vende tilbage med fornyet energi og med større ro, nærvær og balance.
Roen, nærværet, balancen og energien vil jeg forsøge at videregive til mine klienter fra 1. august.
Du kan allerede nu booke en tid – og hvad enten det er til samtaleterapi, til massageterapi, eller til en “kombi” (Chakra terapi) er du velkommen.

Jeg ønsker dig en god sommer – Buen Camino.