Testimonials – Coaching

Coaching og psykoterapi
Morten Lund, ID Life Coach

Hvad skriver andre?

Herunder kan du se hvad andre har skrevet om coaching hos Morten Lund

Leder i Ikast-Brande kommune om en medarbejders udvikling:

Jeg oplever en positiv udvikling hos min medarbejder efter et coach forløb med Morten. Han er blevet mere udadvendt og ser ud til at have fundet en vej hvor han løbende minimerer sin usikkerhed og øger sit selvværd. Han har fået mod på til at tage initiativ på arbejdspladsen – det gælder både til en smal talk med kollegerne, men også til at have så meget tillid til sine egne evner, at han indgår i faglige diskussioner. Det virker som om han har fået hjælp til at blive leder i sit eget liv, så han nu også selv tror på at han kan.

Synnøve skriver:

Morten har for mig været en fantastisk coach, som med hans rolige væsen har lært mig, at en dygtig coach ikke er en der fortæller hvad man skal gøre, men Morten er den der lytter, holder styr på alle ens tanker, guider og hermed har han en evne til at have det overblik, der gør at han kan samle det hele til sidst, så det giver mening.  Morten har en utrolig god situationsfornemmelse og formår at få det, man tror, er de værste og dårligste tanker til at blive en forståelse af de situationer man står i netop nu.

Se hele Synnøves tilbagemelding her

Jespers kommentar:

Synes det har været rigtig god coaching, og jeg har fået talt om en masse ting som jeg havde lidt problemer med, og fik nogen gode redskaber til at kunne arbejde med det. Og kan personligt mærke på mig selv at tingene så småt bliver bedre for hver dag der går.

Christoffers tilbagemelding:

Jeg kontaktede Morten, da jeg havde problemer med jalousi og lavt selvværd.

I løbet af de 3 x 1½ times coaching har Morten givet mig nogle rigtig gode værktøjer og teknikker, som har lært mig, at acceptere mig selv som jeg er, ’skrue’ ned for jalousien og at lære at leve med den og leve mere i nuet.

Jeg er klar over, at mit problem ikke noget der kan laves om med 3 coaching lektioner, men med Mortens professionelle hjælp og de værktøjer jeg har fået, så er det blevet muligt for mig at arbejde videre med mig selv, så min familie og jeg kan komme videre i livet…….sammen. Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger til Morten

Annette udtaler:

Jeg har haft fornøjelsen af at benytte Morten som coach.

Morten er meget behagelig at snakke med og god til at hjælpe med at rette fokus hen i en positiv retnning.

Helle skriver:

 Det var på tide jeg kom til dig, for jeg var godt nok forfærdelig ” afhængig” af den trykkende NEJ HAT…  og selvtilliden var ikke særlig stor — men efter nogle udfordrende timer ( med vejrtrækninger – træde lidt frem og se på mig selv og træden lidt tilbage for at se på NEJ HATTEN )   hos dig fik jeg en del gode værktøjer til at styre NEJ HATTEN, og jeg er lige så stille ved at have selvtillid igen.

Jeg lærte også en rigtig vigtig ting ( den øver jeg mig dog stadig på ) nemlig VÆRE I NUET ..

Til slut : hvor er det godt at vide, at du ikke er længere væk end en mail eller en sms 🙂