Certificeret ID Psykoterapeut

Jeg er en glad mand i dag, for nu kan jeg kalde mig

CERTIFICERET ID PSYKOTERAPEUT

ID psykoterapeut

Det er en rigtig dejlig fornemmelse, men det er samtidigt også vemodigt, for jeg skulle også sige farvel til nogle rigtig dejlige og hjertevarme mennesker fra mit psykoterapeut-hold. Vi vil dog stadig mødes – blot i en anden sammenhæng.

opstilling-paa-trappen

Det er også et farvel til ID Academy, hvor jeg har været under uddannelse i 6 år – et selvudviklingsforløb, coach- og psykoterapeutuddannelse.

ny-hattenaes-maj-2016

Et farvel er samtidig et goddag til noget nyt. Og det nye er at jeg i endnu højere grad kan fokusere på min praksis som ID psykoterapeut og ID Life Coach. Fra mit sidste modul er jeg fyldt af masser af inspiration, som jeg brænder for at videregive til mine klienter. Inspiration til at vokse her i livet. Inspiration til at få ryddet op i nogle af de gamle livsmønstre, inspiration til at kontakte det der er større end dig selv, til at finde en dybere mening med livet.

Du er velkommen. For kontakt info

Se mere om mig her