Book online – Samtaleterapi – Massageterapi

Brug for samtaleterapi eller massageterapi? Så book online

 

Book online, hvis du i løbet af ferien får behov for at lave en aftale om´samtaleterapi eller massageterapi.
Selvom måske både du og jeg er på ferie, så kan du ved at booke online få lavet en aftale. Og så kan du igen bruge tiden på at holde ferie 🙂
Du har mulighed for at lave en online booking ved at gå ind her.
Du kan gøre det fra din PC, din tablet eller fra din mobil. Når som helst, hvor som helst.

Book online – det sparer tid for både dig og mig.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig til mig, når du vil bestille en tid. Det kan være, at du har nogle spørgsmål, du gerne vil have afklaret inden du er klar til at aftale en tid. Det kan være, at du har nogle specielle ønsker i forhold til sessionens længde, indhold eller lign. Det kan være, at du endnu ikke kender mig og gerne vil have en kort snak i telefonen eller andet.
Du er altid velkommen til at kontakte mig!
Hvis du allerede har været hos mig og ved hvad du gerne vil have  – hvad enten det er samtaleterapi eller massageterapi, så kan det spare dig for tid ved at booke online. Når du går ind på booking siden, så kan du nemlig se alle de ledige tider. Du kan i ro og mag udvælge lige netop det tidspunkt, der passer dig bedst.
Jeg sparer også tid ved, at du booker online, og jeg kan således fokusere mere på at skabe en god oplevelse for dig.

Jeg er klar til at byde dig velkommen igen fra uge 31

Jeg er på vej på camino, og jeg glæder mig til igen at gå af de støvede veje til Santiago de Compostela, hvor jeg vil opsamle masser af nærvær, ro og energi. Jeg glæder mig til at dele roen, nærværet og energien med dig.

Go sommer. Buen Camino.